Vse kategorije
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Domov> O meni > profil

profil profil

profil

Novice Novice

Novice

Družbena odgovornost Družbena odgovornost

Družbena odgovornost

Patent Patent

Patent

Hunan Huacheng Biotech, Inc., vodilni strokovnjak za raztopino menihovih sadnih sladil za zmanjšanje sladkorja

Podjetje Hunan Huacheng Biotech, Inc. s sedežem v visokotehnološki coni Changsha v provinci Hunan je bilo ustanovljeno leta 2008 in je bilo nagrajeno z nacionalnim visokotehnološkim podjetjem ter med 10 najboljših dobaviteljev rastlinskih izvlečkov na Kitajskem. Certificiran s strani NSF-cGMP, je tudi eden od osmih pobudnikov kitajskega zavezništva industrije rastlinskih izvlečkov, konstruktor industrijskega standarda za izvlečke menihovega sadja in 100 odličnih podjetnikov v Changsha ob 30. obletnici ustanovitve nacionalnega visokotehnološkega industrijskega razvoja Cona.


Hunan Huacheng Biotech., Inc. je vzpostavil celovit sistem vodenja kakovosti in je opravil BRC, NSF-cGMP, Non-GSO, FDA-GRAS, ISO9001, ISO22000 (HACCP), SC, KOSHER, HALAL in druge mednarodne avtoritativne certifikate. 


Da bi zagotovil zdrav, sladek in zelen sadež, je Huacheng postavil bazo za sajenje v osrčje zemljepisne širine 25-30 stopinj severno. Z uporabo najnaprednejše tehnologije ekstrakcije, ločevanja in čiščenja je vsak sadež menih poln svežine, ki jo je podarila narava. Huacheng je prvo podjetje na svetu, ki je uspešno razširilo območje sajenja Monk Fruit iz Guilina v Hunan, Jiangxi in druge regije. Novo razvito območje je primerno za sajenje 6 milijonov hektarjev, ki ima vertikalno integrirano celotno industrijsko verigo Monk Fruit od tkivne kulture sadnih sadik, sajenja, raziskav in razvoja ter tehnične podpore, ekstrakcije in proizvodnje, celovitega razvoja in uporabe ekstrakcije; raziskave formule in razvoj nadomestnega sladkorja, uporaba končnih izdelkov za recikliranje sadnih usedlin in biološko gnojilo.


Trenutno Center za raziskave in razvoj Huacheng vodi dr. ekipa z bogatimi izkušnjami v industriji v Združenih državah. Znanstvenih raziskovalcev je več kot 40, med njimi skupina 4 doktorjev in več kot 10 magistrov. Podjetje že dolgo izvaja poglobljeno sodelovanje z znanimi domačimi raziskovalnimi ustanovami za hrano in naravne izdelke, kot je Nacionalni tehnološki raziskovalni center za inženiring uporabe rastlinskih funkcionalnih komponent Kmetijske univerze Hunan, Central South University, Hunan University tradicionalne kitajske medicine itd.


Huacheng je vodilni svetovni strokovnjak za ekstrakt menihovega sadja, ki zagotavlja rešitev za zmanjšanje sladkorja. Naše sveto poslanstvo je vsem prinesti čisto naravno, nič kalorično in zdravo sladko. Upamo, da bomo vzpostavili strateško partnerstvo z več podjetji s področja prehrane, pijače, zdravstva in farmacije.


Častno potrdilo

undefined


Razstavna dvorana


undefined

Huachengova tovarna

Mogroside V 50 % splošne zmogljivosti doseže 600 ton/leto, Huacheng je največji svetovni profesionalni proizvajalec Mogroside