Vse kategorije
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Domov> Kakovost

Hunan Huacheng Biotech, Inc. se vedno drži vere v »Kakovost je življenje podjetja« in jemlje storitve za stranke kot središče svoje pozornosti, nenehno izboljšuje sistem nadzora varnosti hrane. Od vstopa sestavin v tovarno, nadzora kakovosti vmesnih produktov v proizvodnem procesu, pa tudi nadzora kakovosti topil in sestavin, strogo upoštevamo zahteve cGMP za nadzor kakovosti, da zagotovimo, da je kakovost izdelka v skladu z USP, EP in ChP.

QA

Primerjalno popoln sistem vodenja kakovosti in sistem vodenja varnosti hrane sta bila ocenjena v skladu s certifikacijskimi zahtevami China Food SC(QS), sistemom vodenja kakovosti ISO QMS, sistemom vodenja varnosti hrane ISO FSMS, zakonom o posodobitvi varnosti hrane FDA FSMA, FDA21 CFR111.
Doslej smo pridobili certifikate, vključno z NSF-cGMP, ISO9001, ISO22000, BRC, SC(QS), TUV, GRAS, Non-GSO Project, KOSHER, HALAL itd. Našo proizvodno lokacijo je uspešno revidiralo več svetovno znanih prehrambenih in farmacevtska podjetja.

 • FDA-GRAS

  FDA-GRAS

 • NSF-cGMP

  NSF-cGMP

kakovost

QC

Vzpostavili smo znanstvene metode testiranja in napredne instrumente testiranja glede na zahteve glede kakovosti vsakega izdelka. Obstajajo laboratorij za senzorično ocenjevanje, fizikalni in kemijski laboratorij, mikrobiološki laboratorij, laboratorij za natančne instrumente in soba za vzorce. Laboratorij je trenutno opremljen s HPLC, GC, AA, UV-VIS itd.
ICP-MS, LC/MS/MS, GC/MS/MS in druga oprema za testiranje bo leta 2018 dobro opremljena.
Vzpostavili smo dolgoročno sodelovanje z laboratoriji tretjih oseb (NSF, SGS, Eurofins itd.). V skladu z inšpekcijskim načrtom podjetja in zahtevami strank bodo izdelki poslani v laboratorij tretje osebe na redno testiranje, da se zagotovi varnost naših izdelkov in izpolnijo zahteve strank.

 • Vode2695

  Vode2695

 • TU-1900

  TU-1900

 • TAS-990

  TAS-990

 • GC7900

  GC7900

 • GC-MS7890B

  GC-MS7890B

Profesionalna ekipa QC

Profesionalna ekipa QC

Visoko usposobljena ekipa QA&QC
Prvovrstne zmogljivosti
Popoln sistem zagotavljanja kakovosti